RUDDER TOWER VISITORS CENTER RENOVATION


Rudder After Renovation

Steve Gochenour, Project Manager 2 was in charge of The Appelt Visitor Center renovation improving the visitor experience.

Walls, ceilings and floors were demolished to replace, increased lighting, improved finishes and student work space, and improved presentation capabilities. Space was increased by eliminating false columns and other unusable areas creating a more warm, welcoming feel.

Rudder Before Renovation

Follow Us
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
Recent Posts
ASA_Logo 2019.png
Does your office have a 
Sustainable Office Certification?
Click the logo to learn more ...

Mission and Values: In the markets we serve, we will be recognized as the premier provider of the best quality, customer-focused support services.  In everything that we do, we incorporate the following values: Integrity, Collaboration, Accountability, Professional Development and Leadership.  Our commitment to you:  Legendary Customer Service

© 2017 by Barbara Musgrove

Proudly created with Wix.com